Monicas Trädgård 20/8

Välkommen till allmän trädgårdsvisning söndagar kl 13, varannan söndag: 20/8. Visningen består av 1 timmes guidning med tips om växter, hur man planterar och sköter dem på enklaste sätt och det blir också tid för frågor. Besök andra datum är möjligt om vi är hemma. Grupper kan boka andra tider. 

Inträde 70 kr, barn under 12 år gratis. Guidning och kaffe ingår vid angivna datum. 

Hitta: Salsåker 220, Nordingrå.  Ca 5 km från E4, Ullånger, följ skyltar: Monicas trädgård. Ring vid tveksamhet: 0736-37 22 12.

I trädgården växer buskar, träd, massor av perenner och det finns en stor damm med näckrosor och guldfisk. Många sorters bärbuskar och fruktträd från när och fjärran och äppelträd med många inympade sorter.

Trädgården är i naturstil med mjuka linjer och frodiga växter där det alltid finns något fint att se men vi garanterar inte att allt är fint! Det är ingen pedantiskt skött trädgård, utan den är tänkt att vara en plats att må bra på och ge inspiration för din egen trädgård.

En hörna med asiatisk inspiration finns och en pionträdgård är påbörjad. Ett växthus i engelsk stil är under uppförande.

Vi säljer växter från BillaBloms sortiment. Handla växter går bra att göra utan att besöka trädgården och betala inträde.

Inträde 70 kr, barn under 12 år gratis. Guidning och kaffe ingår vid angivna datum.

Info: www.gladigront.se, 0736-372212

 alt

 alt